14-07-07

12 juli 2007

Stef maakt ons op ons ‘werkdag-uur’ wakker, klaar voor een nieuwe dag. Na een stevig ontbijt vertrekken we met zijn allen naar de werf. Het aanvoeren van bakstenen voor de werkmannen was een jobje, enkele anderen mochten metselen, natuurlijk werd er wel afgewisseld. Tot onze grote vreugde kwamen even later de kindjes van ons schooltje helpen. Zo vormden we een leuke ketting om bakstenen door te geven. Het werk werd minder zwaar en het ging sneller vooruit.

In de namiddag besloten Laure en Evy naar het ziekenhuis te gaan om te schilderen, waar ze aan de buitenmuren van gynaecologie begonnen. De overigen trokken weer naar de werf, waar enkel gemetseld kon worden, waardoor de helft technisch werkloos was. Niemand van ons liet het aan zijn hart komen en ijdeltuit Michiel begon met een fotoshoot met als fotograaf Stef. Nick wou niet onderdoen, evenmin Bram en de meisjes moesten volgen. Het begon met stomweg steentjes te smijten om te eindigen met acrobatische sprongen van zand- tot zandheuvel over de funderingen. Ook onze Afrikaanse collega’s mochten niet ontbreken in onze fotoshoot, die hier natuurlijk niets op tegen hadden. ‘Jozef’ stond te branden om met Karlien op de foto te gaan, zij heeft touchJ! Of het wederzijds is betwijfelen we ten zeerste. Na het ‘werk’ had niemand nog fut om te gaan sporten en hebben we besloten om het rustig aan te doen en onze kleren te wassen en te schrobben. Deze zien nu weer properder dan ons!

Zoals gewoonlijk sluiten we de dag af met een gezellig samenzijn in ons huisje met het herbeleven van de dag door de foto’s te bewonderen.

13:36 Gepost door stef in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.