15-07-07

14 juli 2007

Dag lieve uitgeregende vriendjes

 

Wij hebben deze nacht weinig geslapen, en dit is allemaal te danken aan onze nieuwe bewoner: een vieze vuile stoute rat! Hilde en Myriam prepareerde hier dan een mengseltje van vis en vergif… “ Meneer of mevrouw Rat… u bent gewaarschuwd.

Maar goed, we zijn hier niet om over een rat te vertellen. Laten we het hebben over onze Afrikaanse avonturen.

Vandaag hebben we de kindjes ontmoet die door een meter of peter in Belgie gesponserd worden. We gaven hen allemaal een cadeautje en namen van ieder apart een foto. De kinderen en de bevolking zijn zeer blij met ons initiatief . Nadat elk kindje zijn cadeautje in ontvangst had genomen kregen wij van hen ook een presentje. Ieder van hen had of een advocado, of een tomaat of maiskolven mee. We namen hun geschenken dankbaar in ontvangst en trokken dan in een rechte lijn door naar de werf. Jaja, ondanks het feit dat het vandaag zaterdag is gingen wij trouw werken op de werf en in het ziekenhuis.

Om vijf uur zat onze werkdag erop en aten we naar goede gewoonte een corolingische maaltijd.

Na het eten trok Stef naar de universiteit om tevergeeft te proberen onze mailtjes te verzenden. We vinden het allemaal heel jammer dat we niet kunnen mailen. We kunnen uiteraard wel jullie mailtjes ontvangen dus massaal blijven mailen zou ik zo zeggen.

Zo dit is een korte samenvatting van vandaag.

Tot morgen

Dikke zoen aan iedereen thuis

 

Alexandra

19:16 Gepost door stef in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

van het thuisfront uitgeregend ?? :o:o ??? ahum !!!

het is hier dertig graden vandaag (15 juli)
snikheet dus ...

have fun !!

Gepost door: olivia | 15-07-07

dertig graden? Zal niet aan de kust geweest zijn...

Gepost door: Nico | 15-07-07

ja aan de kust nu ...
hier (niet aan de kust dus) was het te warm !!!
:)

Gepost door: olivia | 16-07-07

Vannacht geen ratten meer? Ons Myriam kent er wat van, van koken en vangen. 't Komt allemaal goed. Wat hebben jullie veel energie zeg : foto's maken, bouwen en dat allemaal na een minder goede nacht. Volhouden en blijven lachen hoor. Kus voor allemaal i.h.b.z.voor jarige Stef!

Gepost door: christine | 16-07-07

gewoon groetjes Hallo,
De Kempen hebben een snikheet weekend gekend en nu is 't weer regenachtig... is prima voor de groententuin (altijd voor iets goed!)
De mannen van het survivalteam zijn ook aan 't bouwen, aan het parcours dan wel (solidair zijn ze wel, hé). Jullie krijgen veel groetjes van hen allemaal en dat het daar allemaal goed mag meezitten en we jullie in 1 stuk terugzien !
groetjes,
Leen, Wim, Bernd en Wolf Keersmaekers

Gepost door: Leen Galle | 16-07-07

De commentaren zijn gesloten.