18-07-07

16 juli 2007

16/07/’07

 

zoals elke ochtend om de twee dagen werden we om half7 gewekt om te gaan lopen. We maakten echter ook onze collega’s wakker want deze gingen het huis versieren voor een groots evenement: de verjaardag van Stef (papa), die zeker niet overgeslagen mocht worden. Na een rustige ochtendjogging werd hij feestelijk ontvangen door het feestcomité dat zich voor de deur had opgesteld.

Na het ontbijt zijn we niet bij de pakken blijven zitten en vertrokken we naar de werf, met het feestvarken erbij. Een deel ging met Hilde en Myriam mee op ‘wandeling’ naar de huisjes van onze gesponsorde kindjes. Daar gingen we kijken naar de levensomstandigheden en de behoeften van de gezinnen opdat we de hulpgoederen op een goede manier konden verdelen. De eerste huisjes waren bezocht tegen 11uur, tegen half12 vertrokken we voor een tweede toer in een andere richting. Het was veel stappen doordat de huisjes altijd ver van elkaar verwijderd in de wildernis verstopt waren.

Op de werf moesten we stenen aanvoeren en de funderingen opvullen met aarde.

In de namiddag ging dan een deel weer naar de werf, waar we hetzelfde werk van de ochtend moesten doen. de anderen maakten de taart in ons huisje voor Stef. Tegen 4uur stoppen we allemaal met werken en in sportkledij trekken we naar de sportvelden van St.Mary’s secundary school om te gaan volleyballen. Voldaan keren we tegen 6uur terug naar huis, waar Carol het vuur voor de BBQ al had aangestoken. Even later krijgen we heerlijke brochetten en worstjes voorgeschoteld, met rijst of Irish patatoes en bereide kool.

Na een gezellige maaltijd kruipt iedereen even de zetels in, maar even later verzamelen we ons alweer rond de tafel om de lekkere taart op te peuzelen. Moe maar voldaan kroop iedereen wat later zijn nestje in.

20:27 Gepost door stef in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.