31-07-07

29 juli 2007

Tijdens de nacht hebben we een MEGA onweer.  Velen van ons zijn opgestaan om dit schouwspel te bewonderen.  Michiel heeft dit gemist want die was met geen stokken wakker te krijgen.  Om 6h30 rijden we opnieuw voor ander half uur het park in op zoek naar wat we nog niet zouden gezien hebben.  We hebben het dan ook nu niet gezien.  Ik denk dat de meeste dieren door het onweer werden opgejaagd of zo iets want we  hebben niet veel gezien.

Ofwel werden we te kieskeurig opdat we zelf voor een kudde buffels en impala’s niet meer bleven staan.

Terug in de Lodge pikken we Hilde (die bij Celien is gebleven) en Celien (die verkoos om veilig te spelen en nog even niet in het busje te zitten) op, voor het ontbijt.

Nadat de koffers gepakt zijn, het busje terug geladen is en de lunchpaketten klaar zijn vertrekken we richting Kampala.  Initieel hadden we voorzien om de weg langs Fort Portal te nemen om de omgeving te bewonderen maar we voeren dit af omdat we dan een busrit van 10h zouden hebben en het donker zou zijn als we dan in Kampala aankomen.

Eens buiten het park voelen we snel dat dit het normale leven is (back-to-reality).

De busrit verloopt zeer vlot tot we in de chaos van Kampala terecht komen.  Hier komen we van file in file.  Myriam die nog steeds sukkelt met haar pijnlijke rug breekt in tranen uit na een hoestbui.  Blijkbaar is deze hoestbui er te veel aan geweest en is er iets komen vast zitten in haar rug. 

Na een busrit van meer dan 8h komen we aan in het Fairway hotel.  Hier krijgen we de laatste 6 kamers.  Het was vijf voor twaalf of we hadden geen kamers.  Het hotel had zich vergist van datum,  we waren geplant voor morgen.  Maar bon dit gebeurt niet alleen in afrika.

 

Gr stef

 

19:56 Gepost door stef in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.